Oh Kavala, my love

Oh Kavala, my love

Buna dragii mei! Long time, no see, dar de cand cu carantina o sa ne tot zarim aici. M-am gandit sa incep o serie de #tbt aici pe blog in care sa va prezint tinute din vacanta. Si voi incepe astazi cu Kavala, my love.

Pentru noi Kavala a fost intai o curiozitate, o evadare din cotidian. Pe parcurs s-a transformat intr-o destinatie minunata, in care ne-am intors si in urmatorul an si unde dorim sa mai revenim si dupa nebunia asta. Este o combinatie frumoasa de liniste, plaja si oras grecesc. Din punct de vedere gastronomic te topesti cand vezi fructe de mare pe toate drumurile, adica in toate restaurantele. Pentru mine sunt o pasiune, asta pot spune cu siguranta.

Primul nostru an in care am ajuns in Kavala a fost 2018. Am vrut sa ne bucuram de zilele libere de 1 mai, asa ca ne-am luat prietenii si am fugit pentru cateva zile acolo. Drumul e putin lung, dureaza intre 7 si 10 ore, depinzand de cat de aglomerat prinzi si de cat de repede mergi. Nu va sfatuiesc sa calcati prea tare pedala de acceleratie pentru ca amenzile atat in Bulgaria, cat si in Grecia sunt mult mai piperate.

Cazarea in Kavala este acceptabila, noi chiar am prins o super oferta atunci prin AirBnb. V-as spune cu mare drag cat am dat, dar a trecut ceva vreme si am uitat. Cert este ca daca va hotarati din timp sa ajungeti pe acolo, va sfatuiesc sa cautati cu atentie apartamente sau hoteluri. Noi am avut parte in cei doi ani in care am vizitat orasul, de doua cazari foarte frumoase, primitoare si curate de care ne amintim si acum.

Ei bine, in articolul de astazi, vreau sa va arat o tinuta pe care am purtat-o in Kavala. E simpla, confortabila si se potriveste oricui. Ori asa zic eu. Sper sa va placa, iar la final in comentarii sa imi spuneti daca ati fi schimbat ceva in tinuta mea.

Kisses & Hugs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *