Aspasia® Collagen Beauty pentru o piele fără cusur

Aspasia® Collagen Beauty pentru o piele fără cusur

Pielea, cel mai mare organ al corpului, este și trebuie privită ca un organ viu și nu doar ca un „înveliș” al întregului organism. Reprezintă un ecosistem care interacționează permanent cu mediul, fiind constant supusă stresului intern și extern. Și care, din păcate, nu întotdeauna este prețuită și îngrijită pe măsura importanței sale, rămânând adesea în plan secund.

Doar tenul este favorizat și primește atenție, uitându-se că și pielea ne aparține și merită același tratament special.

Ce defineste o piele sanatoasa

Sunt mai multe caracteristici care definesc pielea sănătoasă, iar nivelul de elasticitate a acesteia este unul dintre acestea.

Responsabil de acest aspect este colagenul, o moleculă proteică ce se găsește în corp în mod natural, dar concentrată în special în oase, mușchi, piele și tendoane, reprezentând aproximativ 30% din totalul proteinelor necesare. Atunci când colagenul lipsește din corp, acest lucru se vede și se simte: pielea este “lăsată” și uscată, apar problemele articulare, inflamația musculară, osteoporoza și artrita.

Da, este adevărat că, pe măsura înaintării în vârstă, „depozitul” de colagen este epuizat, dar diminuarea acestuia începe din tinerețe (începând chiar cu vârsta de 20 de ani) și este grăbită de factori precum fumatul, expunerea la razele ultraviolete și stresul oxidativ.

Beneficiile colagenului

Dacă ai decis să-ți păstrezi elasticitatea pielii și aspectul ei sănătos cât mai mult timp, atunci, cu siguranță, va trebui să începi administrarea de colagen. Află, în plus, că beneficiile acestuia nu se reduc doar la sănătatea pielii, ci și a părului, unghiilor, dinților, la sănătatea ficatului, la stimularea metabolismului și masei musculare și la asigurarea unei protecții cardiovasculare.

Dar să ne întoarcem la piele și la nevoile ei. Și la formele sub care îi putem satisfice aceste nevoi. Aspasia® Collagen Beauty (flacoane unidoză) conține un “cocktail” de substanțe nutritive care îi mențin elasticitatea și sănătatea, dar totodată îți completează și dieta cu ceea ce este necesar pentru ca pielea să aibă un aspect normal. Un singur flacon de Aspasia® Collagen Beauty conține colagen hidrolizat, vitamina C, acid hialuronic, vitamina E, zinc și biotină.

Cum se administreaza?

Dacă despre rolul colagenului ai aflat deja, pentru formarea normală a colagenului este necesară vitamina C (în plus, contribuie și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, ceea ce reușește să facă și vitamina E), dar şi acidul hialuronic care este un hidratant biologic al pielii și biotina și zincul contribuie la menținerea sănătății ei.

Modul de administrare este simplu și plăcut: se consumă o fiolă buvabilă Aspasia® Collagen Beauty pe zi, de preferat seara, ca atare sau diluată în 100 ml de apă, ceai sau orice alt lichid.

Pentru mai multe informații, puteți accesa https://aspasiabeauty.ro/.

Cum i s-au părut mamei mele?

Şi eu i-am făcut cadou aceste fiole mamei mele şi pot spune că a fost foarte impresionată, astfel încât şi le-a reachiziționat. Deci da, merită din plin aceste fiole cu colagen.

Kisses & Hugs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *