Doza de colagen cu Aspasia

Doza de colagen cu Aspasia

Cu totii ne dorim o tinerete fara batranete, si cum altfel daca nu cu o piele fina si ferma? Ei bine, astazi vreau sa va prezint noile produse Aspasia colagen beauty.

Pachetul contine 30 fiole, potrivite pt o luna in care sa va rasfatati tenul. Aspasia Collagen Beauty este un complex special de colagen si acid hialuronic, imbogatit cu vitaminele C si E, zinc si biotina. Sunt sigura ca stiti beneficiile lor si cunoasteti toate efectele pe care carentele lor le au in organismul nostru. De aceea este foarte important sa avem un aport continuu si constant.

Totodata aceste fiole nu trebuie consumate per se si sa inlocuiasca o alimentatie sanatoasa. Ele doar completeaza dieta cu ingredientele necesare pentru un aspect normal si sanatos al pielii. Cum trebuie sa le luati, va intrebati? Nimic mai simplu.

Beti 1 fiola pe zi, de preferat seara. Solutia se poate consuma direct sau diluata in 100 ml apa, ceai, suc sau ce lichid vreti voi. Cu toate astea, nu depasiti doza recomandata pt consumul zilnic. Un exces poate avea efectele inverse, nedorite.

Sunt perfecte ca si cadou pt mame, mai ales ca acum vine luna Martisorului. Eu deja am pregatite cateva fiole si pt draguta mea mama.

Mai jos va las o poza cu aceste dragute.

Kisses & Hugs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *