Long boots for short legs

Long boots for short legs

Boots for short legs, cam asta am cautat ceva vreme pe internet. Poate o sa vi se para ciudat, insa atunci cand inaltimea nu tine cu tine, incepi sa te documentezi. Incepi sa vezi ce ti se potriveste si ce nu. Incepi sa cauti articole de incaltaminte care sa te mai ridice cativa cm. Poate poate nu o sa mai vezi lumea de jos.

Pornind de la aceasta introducere putin ciudata, astazi vreau sa va fac cunostinta cu noile mele iubiri. Stiu ca o vreme am cam lipsit de pe blog. Dar am adunat atat de multe subiecte de discutie incat de abia imi potolesc degetele. Anul 2020 a inceput frumos pentru mine, cu rezolutii noi, cu o lista de dorinte destul de scurta, dar compacta. Voi ce v-ati pus in minte sa faceti anul acesta?

Pe lista mea de dorinte a fost o pereche de cizme peste genunchi pe care o ochisem de ceva vreme. Mereu insa am fost sceptica daca mi s-ar potrivi, daca nu cumva ar avea efectul invers. Cum cei 163 cm ai mei nu sunt prea multi, am avut mereu o problema cu tocul pe care sa il folosesc. Unde mai pun si faptul ca eu si cu tocurile am fost asa intr-un razboi tacit pentru multi ani. Recent am descoperit ca pot sa stau mai mult de ora pe ele, daca le aleg cu cap si daca am vointa.

Vedeam in jurul meu femei care defilau gratios pe tocuri de 9 sau mai putini cm si ma intrebam ce superputere au. Vedeam la mama nonstop acest tip de „comportament” si visam sa ajung si eu sa stau pe acele „picioroange” :))

Ei bine, am adaugat la colectie si aceasta pereche de cizme peste genunchi minunate. Le-am achizitonat de pe site-ul celor de la JJSHOUSE, pe marimea 37. Ele sunt confectionate din piele intoarsa, cu siret in partea de sus. Insa ce iese in evidenta este tocul oglinda de o forma neregulata. Va las mai jos cateva poze, sa va convingeti cat de frumoase sunt.

Kisses & Hugs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *