Funny Socks

Funny Socks

Este ca v-am atras atentia inca din titlu? Ei bine, astazi vreau sa va amuz putin. De ceva vreme vreau sa va prezint ultima mea achizitie in materie de sosete funny. Ce-i drept, am asteptat-o ceva vreme, asta pentru ca, comanda a venit din strainatate.

Despre ce este vorba mai exact? Despre sosetele personalizate de la Printsfield . Am fost contactata de ei acum ceva luni de zile, si de la primele mesaje m-au cucerit. Ei realizeaza sosete personalizate, adica va puteti pune fata iubitului sau a animalului de companie pe ele. Fix ce am facut si eu. Am ales insa sa imi las sotul in pace si sa il am doar prin poze prin casa, si sa ma axez pe porcusorii mei de guineea.

Da, am doi baietei porcusori de guineea, pe care i-am adoptat la inceputul acestui an. Nu programasem sa facem asta, intrucat anul trecut a trebuit sa ne despartim destul de rapid si tragic de hamsterita noastra, Jackie. Dar circumstantele in care ne-am intalnit cu „porcii” au fost unele mai extraordinare, asa ca am zis ca da, 4 suflete in loc de 2 e mult mai interesant.

Pe cel mare si frezat il cheama Robbie (de la Robbie Buble :)) ) , iar pe cel mic Will. Daca le combinam numele o sa iasa Robbie William, dar jur ca nu asta a fost in mintea noastra :)).

Ei bine, sa revenim la sosete. Cum inca nu am o poza foarte clara cu amandoi, am hotarat ca de data asta sa pun doar capul lui Robbie pe sosetele mele verzi, urmand ca pentru Will sa facem altceva pentru a-l avea mereu cu noi. Comanda a venit destul de repede pentru una plasata in strainatate. Sa zicam ca in vreo 3 saptamani erau deja in cutia postala.

Daca intrati si voi pe site, puteti sa va alegeti dintr-o multitudine de modele si tipuri. Eu am ales unele verzi cu emoji-uri, ca sa arate cat de zvapaiati sunt cei doi.

Mai am o surpriza pentru voi!!! Am un cod de reducere de 20% ” iulia.tg20″ , daca va doriti sa va achizitionati si voi asa un cadou minunat.

Mai jos aveti o selectie de poze cu noile mele jucarii. Sper sa va placa!

Kisses & Hugs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *