Accesoriul preferat – Ceasul

Accesoriul preferat – Ceasul

Poate ma urmariti pe Social Media… Daca totusi nu o faceti, astazi vin sa va povestesc despre accesoriul meu preferat. Probabil ati aflat inca din titlu despre ce este vorba, aessa ca nu ne vom intinde mult la vorba si ii vom da bice.

Well…de multi ani de zile inainte sa plec din casa verific daca am ceasul pe mana. Nu stiu exact de ce, dar a devenit indispensabil. Simt ca parca-s goala daca plec fara el. Simt ca nu mai stiu cat e ceasul si ca parca nimic nu se potriveste daca el nu e cu mine. Da, o sa ziceti ca-s nitel sarita, dar cred ca noi toti avem niste fixatii pe unele produse, chiar daca incercam sau nu sa ascundem asta. La mine este ceasul.

Pentru mine aceasta bijuterie, candva catalogata ca fiind masculina, inseamna eleganta, putere si feminitate. Se poate integra in orice tinuta, fie ca esti imbracata casual intr-un tricou simplu alb, cu blugi si tenesi, fie ca esti mai office sau te duci la un eveniment mai deosebit.

Pe mine, in momentul de fata, ceasurile de la Fossil m-au facut sa ma simt fix asa cum va descriam putin mai sus. Cu bratara de piele, sau cu bratara metalica, toate au un design aparte care s-a mulat excelent cu personalitatea mea romantica.

Mai jos o sa vedeti cum am integrat eu ceasul intr-o tinuta casual de primavara. Sper sa va placa!

Modelul ceasului se numeste Jaqueline. Se gaseste pe site-ul celor de la BBCollection , dar si pe alte site-uri de specialitate.

Kisses & Hugs

Photo Credits: Andreea Mocanu

One thought on “Accesoriul preferat – Ceasul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *