Review: Parusan Brilliant Brown

Review: Parusan Brilliant Brown

Asta este despre par! Cam de la deviza asta am plecat in aceasta dupa-amiaza. Deoarece stiu cat de mult va intereseaza capitolul ingrijirea parului, m-am hotarat astazi sa va zic cateva impresii despre aceste noi produse. Brilliant Brown sa fie atunci!

Ei bine, in momentul in care am primit aceste doua produse am fost putin sceptica. Cred ca va si imaginati de ce. Nu din cauza compozitiei, pentru ca stiam deja ce poate sa faca acest sampon, stiam ca este bun. Imi era frica doar de faptul ca mi-ar putea colora parul. Vreti sa stiti daca a si facut-o? Stati geana aici si o sa vedeti.

Pentru ca nu a fost de ajuns o singura parere, am ales sa impart cu mama aceste bunatati. Asta si pentru ca ea este bruneta, cateodata ciocolatie la par si m-am gandit ca poate la ea s-ar vedea si mai bine rezultatele. Haideti sa va spun experientele noastre in paralel. Eu am folosit la fiecare spalare o singura mana de sampon (pentru ca imi era frica sa nu mi-l coloreze prea tare), dar o mana zdravana. Asta pentru ca dezavantajul acestuia este ca nu face foarte multa spuma. Asa ca daca vreti sa il folositi mai des, o sa il si terminati mai repede. Mama, pe de alta parte, a folosit cate doua maini de sampon (la fiecare spalare, doua samponari).

Apoi balsamul la fel am incercat sa il las sa actioneze vreo 5 minutele, timp in care mi-am facut ceva de lucru prin casa pentru ca de…suntem femei si mereu gasim cate ceva de facut. Mama in schimb l-a tinut putin mai mult, pana la vreo 7 minute.

Acum sa va zic si rezultatele:

  • Atat eu cat si mama am observat ca parul nostru nu mai era la fel de friabil si nu mai cadea la fel de mult
  • Culoarea parului meu a ramas aceeasi, pe cand al mamei s-a nuantat tare frumos. Practic ei ii pastreaza nuanta aceea naturala pe care o avea inainte de prima vopsire. Prelungeste durata intre vopsiri, ceea ce este un mare plus pentru o femeie care se vopseste o data la 2-3 luni.

Ce spuneti? Daca si voi aveti experiente frumoase cu aceste doua produse, lasati-mi-le aici in comentarii!

Kisses & Hugs

4 thoughts on “Review: Parusan Brilliant Brown

  1. Și eu l-am luat, acum m-am spălat cu el a 2 oara, nu am parul vopsit (nu l-am vopsit niciodată), am observat ceva fire albe și cum Diana Bart în reclama promite ca acoperă firele albe am sa fac o încercare. Sper sa nu ma dezamăgească. Revin cu păreri după vreo 5 spalari

  2. Mie personal nu îmi place, parul încă cade destul de mult, deci la capitolul asta nici o îmbunătățire, la firele de par albe, ei bine tot acolo sunt (eu nu mi-am vopsit părul niciodată). O mare dezamăgire. Dacă as putea sa îmi cer banii înapoi as face-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *