Review: Sebium Gel Moussant de la Bioderma

Review: Sebium Gel Moussant de la Bioderma

Nicio zi fara ingrijirea tenului! Asta este deviza dupa care merg eu. Am avut ceva probleme cu tenul de cand ma stiu, asa ca pentru mine ingrijirea tenului este sfanta. Pentru voi cum este?

Am avut parte de eruptii cutanate, de puncte negre, de comedoane albe, acnee… Cam de orice vrei de la un adolescent. Cu timpul tenul meu s-a mai potolit, dar asta si pentru ca am fost la multi medici dermatologi. Am incercat fel si fel de creme, de solutii, chiar si de medicamente cu tetraciclina. Au reusit toate sa imi potoleasca acneea si sa ajung astazi la un ten controlabil usor si hidratat.

De cateva luni de zile tot incerc geluri de curatare, care sa se potriveasca tenului meu, dar sa fie si matchy-match cu dispozitivul Foreo Luna Play Smart. Stiu ca poate o sa spuneti ca nu sunt cele mai bune gelurile, dar pentru mine functioneaza mult mai bine decat cremele de curatare.

Haideti sa va povestesc acum despre ultimul produse de acest tip achizitionat si de care pot spune ca acum sunt multumita. Se numeste Gel Spumant Sebium de la Bioderma. Spun acum pentu ca la inceput nu eram deloc fericita cu el. La inceput dupa primele folosiri au inceput sa imi apara cateva mici cosulete pe frunte si obraji, dar care s-au dus dupa vreo saptamana. Cred ca asta este primul efect.

Acum totul merge ca uns. Il folosesc atat dimineata, cat si seara, iar dupa curatare, tenul meu e radiant, moale si curat. Unde mai punem ca si sticluta este mare, de vreo 500 ml. Asa ca, cu siguranta imi va ajunge luni bune. Eu folosesc doua pompite pe dispozitivul Foreo la fiecare utilizare.

Gelul il gasiti in Farmacia Tei, la pretul de 47 lei.

Sper ca v-a placut acest articol!

Kisses & Hugs

27 thoughts on “Review: Sebium Gel Moussant de la Bioderma

  1. Nu am folosit niciodată produse de la Bioderma, însă am citit numai lucruri bune, printre care și faptul că producătorii nu fac teste pe animale. Pentru mine e suficient. Am văzut listele de ingrediente și am încredere. Mie mi-ar trebui ceva împotriva porilor dilatați. Cât despre Farmacia Tei, sunt o clientă fidelă!

  2. Trebuie sa-l incerc si eu mai ales ca in perioada mai calda tenul meu e mixt! Acum sa termin gelul de la CeraVe si am sa l incerc si pe acesta sigur deoarece am auzit numai lucruri bune prinvind produsele Bioderma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *