Mascara Scandalash de la Melkior 🌸

Mascara Scandalash de la Melkior 🌸

Buna buna 🤗! Dupa cum probabil ati vazut in mediul online, cei de la Melkior au lansat acum o luna noua lor Mascara, numita Scandalash. In articolul de astazi va voi impartasi parerile mele sincere cu privire la acest produs.

La prima vedere, am crezut ca nu o sa fiu incantata de el, deoarece periuta nu imi prea facea cu ochiul, dar in momentul in card am aplicat rimelul pe gene totul s-a schimbat. Si nu spun asta pentru ca as vrea sa va fac sa il cumparati sau ceva, ci pentru ca este chiar super WOW!!! Pana in acest moment pot spune ca a devenit preferatul meu, devansand cu succes Mascara Lash Sensational de la Maybelline.

Mie in general imi place sa testez produse, sa vad care se muleaza pe corpul meu si care nu, pentru a putea face un top si pentru a le putea recumpara. Asadar, acest produs de la Melkior a dat buzna in topul meu si a zdruncinat din temelii tot ce credeam ca stiu despre un mascara. Desi la prima vedere, v-am zis, periuta poate nu pare ideala (sau cel putin pentru mine nu parea), formula din produs este un speciala. Asta pentru ca da un efect spectaculos genelor, le alungeste, le curbeaza si le da un volum aparte, fara sa le incarce foarte mult.

Nu am avut reactii alergice la el, s-a comportat foarte bine; pot chiar sa spun ca a rezistat si la apa, desi nu am citit pe undeva sa scrie ca este waterproof. Cu alte cuvinte, este divin!

Tubul este lucios, destul de simplu, nu foarte incarcat, ceea ce imi place foarte mult, pentru ca astfel au lasat oamenii sa se bucure de continutul acestuia.

Il gasiti pe site-ul celor de la Melkior: https://www.melkior.ro/mascara-mk-volume-scandalash-85ml_p6308 la pretul de 33.53 lei, sau in magazinele fizice din marile magazine, din mall-uri.

Daca si voi l-ati incercat, scrieti-mi in comentarii care a fost parerea voastra. Sunt tare curioasa! Pana data viitoare, v-am pupat! 😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *