I Love To Picnic

I Love To Picnic

Din cand in cand avem nevoie de cateva ore de liniste, de pace, de aer curat si de companie placuta. Este si cazul meu, mai ales dupa ultimele zile de la munca care au fost cam pline si nebunatice. Iar picnicul este cea mai buna varianta de relaxare, mai ales in aceasta perioada.

Pana sa ajungem la mare, pe plaja, ne folosim de padurile si locurile cu verdeata din jurul Bucurestiului. Avem destule astfel de parcuri pe care insa uitam sa le mai exploram din cauza cotidianului. Munca ne acapareaza mai mult de 7 ore, mergem cu problemele acasa, iar in weekend cateodata ne gandim la ce ne asteapta in noua saptamana.

Vrem sa ne relaxam, vrem sa uitam de tot ce inseamna task-uri si notiuni medicale…si vrem sa ne reconectam cu natura. Ori asta imi doresc eu, din ce in ce mai mult. Si mi-am propus ca de acum incolo sa ma deconectez si sa ies in natura macar pentru 3-4 ore intr-o saptamana. Urati-mi succes, sa imi iasa!

Ei bine, acum cateva zile am gasit momentul prielnic pentru mult visatul picnic. Am avut cateva ore libere, am avut si vremea potrivita, compania ideala, si nu numai. Locul unde am ales sa mergem este atat de cunoscut, incat nu imi asum creditele pt marea lui descoperire, MOGOSOAIA. Este doar la 20 min de centrul Bucurestiului (intr-o zi de weekend), si desi este cam aglomerat, se gasesc mici oaze in care tu si cu persoana iubita sa va simtiti izolati, ca intr-o poveste.

Am ales sa ne delectam cu un croissant, un sandwich si un pahar de vin rose demisec de la Tohani Romania. Mi se pare cadrul ideal. Voi ce spuneti?

Voi cum preferati sa va petreceti timpul liber?

Kisses & Hugs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *