Lifestyle

Un prim pas spre un „get to know me”

Hello again people :* ! 

Asa cum am anuntat in articolul precedent, intentionez sa fac un nou filmulet pe youtube, prin care voi, cei care imi cititi articolele si care ma urmariti pe site-urile de socializare, sa puteti sa aflati mai multe despre mine. Eu il numesc un  „get to know me”, pare mai personal asa. Problema este ca nu am nici cea mai vaga idee cu ce sa incep si cu ce sa termin. Am prea multe in minte si nu reusesc sa imi adun toate cuvintele pe o hartie pentru a le pune in ordine. 

Sa fac un pod cu „sugestii si reclamatii?:))”…neah don’t think so. Cred ca o sa ma las pur si simplu purtata de val si ce o iesi vom vedea cu totii. As avea insa nevoie de ceva de la voi, marunt au ba, voi sa imi spuneti. Sa imi ziceti despre ce vreti sa vorbim, ce intrebari aveti pt mine, ce curiozitati, chestii secrete si alte lucruri in genul asta. Sa stiti ca la chestii kinky nu raspund, nu de alta dar sunt pudica, asa cum zodia ma reprezinta :)). 

Promit sa nu fie nici prea lung, nici prea scurt, acolo cat sa va captiveze ce spun. Nu imi place sa plictisesc oamenii, asa ca imi propun ca videoul sa fie la obiect. Asa ca haideti, bombardati-ma cu intrebari, iar eu o sa fiu mai mult decat fericita sa va raspund.

Va rog sa lasati in comentarii mai jos aici, sau prin DM pe instagram pe contul meu tot ce va trece prin cap. 😀 

Haideti sa ne cunoastem mai bine! (Moama ce a doamna profesoara am sunat, upsi :)) )

Va pup :*

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *