Skincare

Apa micelara Gerovital H3 Hyaluron C

Hello there!😇

De astazi incep o serie de articole legate de skincare, lucru inedit pentru mine, intrucat v-am tot anuntat ca sunt o amatoare a acestui domeniu. Cu toate acestea, nu am putut sa stau deoparte si sa nu va povestesc experienta mea cu apa micelara de la Gerovital Hyaluron C.

Eu sunt o persoana simpla si simplista in acelasi timp, insa cu un ten care mereu a avut o personalitate mai puternica, asa ca alegerea unor produse de skincare care sa nu imi produca iritatii sau o eruptie acneica a fost mereu o provocare pentru mine. Am incercat de-a lungul timpului multe solutii micelare, insa cumva m-am oprit la asta, cel putin momentan. Acum hai sa va povestesc si de ce:

– indeparteaza machiajul rapid si fara sa fie nevoie sa revin de multe ori in acelasi loc

– nu irita ochii si nici tenul

– nu lasa tenul uscat

– are un miros placut

– contine acid hialuronic si vitamina C

In momentul in care am cumparat acest produs am zis ca mai bine sa il incerc si apoi daca e sa revin sa mai cumpar si altele de la Gerovital. Acum insa stiu sigur ca ma voi intoarce la Farmacia Tei si voi completa gama si cu alte produse, caci am vazut acolo un ser care imi tot facea cu ochiul 😁.

Pretul din Farmacia Tei era in jur de 19 lei, daca imi aduc eu bine aminte, iar la Emag este la pretul de 24,99 lei.

De asemenea, nu uit niciodata de o masca potrivita o data pe saptamana pentru hidratare si pentru un ten mai luminos! Pielea este cartea noastra de vizita, asta este principiul meu! Al vostru care este?

Spuneti-mi in comentarii care este apa micelara preferata si de ce. Sunt tare curioasa sa mai aflu pareri si povesti.

Kisses & Hugs! 😘

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *